PositivoloogProductcategorieën

 • Er bestaan geen productcategorieën.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Geef hier antwoord op de meest voorkomende vragen die jouw klanten kunnen hebben over jouw producten of diensten.

 • Wat is het verschil tussen een positivoloog en een psycholoog?

  Om naar een psycholoog te gaan heb je een verwijzing nodig, voor een positivoloog niet. Een psycholoog is een hulpverlener, doorgaans kom je daar als je vastloopt, klachten hebt of problemen ervaart. Denk aan bijvoorbeeld het hebben van een burn-out, depressie, angstklachten, persoonlijkheidsproblemen of rouwverwerking. Een positivoloog richt zich voornamelijk op het stukje preventie, het voorkomen van dit soort problemen en richt zich voornamelijk op het aspect geluk en gelukkiger worden met jezelf op alle fronten die je je maar kan bedenken

 • Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

  Ik werk niet met verwijzingen, iedereen die wilt samenwerken met een positivoloog zal dit zelf moeten bekostigen. Het is een hele mooie investering in jezelf :-)

 • Geef je ook workshops of trainingen voor groepen of scholen?

  Jazeker, dit is een onderdeel van mijn werk. Ik maak graag zoveel meer mensen bewuster van hun eigen handelen, gedrag en gedachtes. Interesse om samen te werken? Laat hier op de site onder het kopje contact een berichtje voor mij achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 • Is er ook een training voor kinderen onder de 18

  In de toekomst zal deze ook zeker komen. Voor nu richt ik mij op volwassenen vanaf 25 jaar. Door je als ouder op te geven voor een van mijn diensten zorg jij er ook voor dat je deze je deze raking af geeft op je eigen kind(eren).

 • Voor wie is de positivoloog bedoeld?

  Voor volwassenen vanaf 25 jaar die meer uit het leven willen halen. Mocht jij volwassen zijn (18 jaar) en het echt een must vinden om mee te doen aan een van mijn diensten dan nodig ik je van harte uit :-)