PositivoloogProductcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.

FRONT SEAT

FRONT SEAT

Het beloofd weer een super toffe workshop te zijn!

Op zondag 3 juli haal ik je liefdevol ondersteboven en heb jij een plan in wat anders kan, wat anders moet en wat vanaf nu een NO GO is! Ben jij er ook klaar mee dat je je leven maar accepteert zoals het komt? Of dat je niet echt weet hoe je verder moet? Ik heet je van harte welkom om mee te doen aan mijn FRONT SEAT  workshop. Ik ga altijd liefdevol te werk op een manier waardoor jij je uitgenodigd voelt om jezelf open te stellen.

FRONT SEAT?

Yesss, dit is een term die ik al ruim een jaar gebruik omdat de meeste mensen dit moeilijk vinden. Stel je eens voor dat het leven een snelweg is en jij een auto. Zit je op de achterbank, laat jij je besturen of heb je liever de leiding en ga jij front seat??? En ja, dat is hartstikke uitdagend maar op de achterbank zitten maakt je ook niet gelukkig! Ik ga jou hier dus een geweldige boost in geven omdat dit leven jouw kans is om dat te gaan doen wat je het liefst wilt gaan doen. Het start met het managen van kleine dingen zodat je gereed bent voor de grote dingen die op je wachten.

Investering

De investering bedraagt €555,-,

Deze sessie duurt van 10.00 tot 16.00 uur en zal inclusief lunch zijn. Hou er rekening mee dat we een half uur kunnen uitlopen ivm de lunch. Het beloofd een mooie, leerzame, positieve maar vooral ook een leuke ochtend/middag te worden.

Groepsgrootte

Er is slechts plek voor 10 mensen.

Aanmelden

Ga naar het kopje investering en doe daar je aankoop. Ik zie je graag op zondag 3 juli in Rotterdam.

Kopen