PositivoloogProductcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.

Workshop Selflove is your Super Power

Workshop Selflove is your Super Power

Hoeveel procent sta jij achter jezelf?

Heb ik jouw aandacht? Top!
Want ik ga in september een toffe workshop geven en helaas weiger ik om mensen te moeten “verleiden” met de juiste woorden om te komen. Maar echt! Mensen zeggen vaak dat ik te eerlijk ben en dat ik moet lijken op de rest omdat men verleidt wilt worden. Dat je in een tekst iemand zijn pijnpunten zo goed moet beschrijven dat iemand over gaat tot kopen. Nee, dat weiger ik. Als je voelt dat je met mij wilt samenwerken dan ben je van harte welkom. Graag zelfs, we maken er een feestje van :-)

Net zoals dat het woordje zelfliefde niet makkelijk verkoopt, maar ondertussen genoeg mensen lijden aan een te kort hiervan. Voldoende zelfliefde zorgt er o.a. voor dat je compassievol met jezelf om gaat en dat je anderen beter mee kan nemen in jouw proces. Dat je bij jezelf kan blijven, je jezelf geeft wat je nodig hebt, vanuit liefde voor jezelf! Daar gaat mijn workshop over:

Selflove is your Super Power 🔥

Of je nou een man of een vrouw bent. De liefde voor jezelf is in de basis de belangrijkste liefde die er is. Heb je niet genoeg liefde voor jezelf dan blijf je in een relatie die jou niet happy maakt, wellicht omdat jij jouw waarheid moeilijk kan delen. Dan blijf je langer dan nodig bij die ene werkgever hangen. Dan eet je wat er is ipv dat wat jij echt wilt. Maar ook neem je “dingen” aan die je op je pad vindt omdat ze er zijn of omdat je niet anders kan. Niet omdat je dat heel graag wilt. Nu klinkt dit allemaal heel simpel, maar dat is het ook. Alles valt en staat bij het maken van keuzes die (beter) bij jou passen.

Er zijn mensen, ook die dit nu lezen die een leven hebben gecreëerd die niet helemaal bij hun past. Gevolg is heel veel stress en dat gaat in je lichaam zitten en zorgt op de lange termijn ook voor ziektes. Ik ken het en daarom staat de liefde voor mijzelf op nummer 1!

Wat ik anders doe met mijn workshop is dat het kleinschalig is. Max 4-6 man en na een week of twee plannen we een 1 op 1 sessie bij mij op kantoor in Den Haag om dat wat je geleerd hebt verder in praktijk te brengen. Ik vergeet meestal de helft als ik naar een workshop of seminar ben geweest. Ik wil ervoor zorgen dat je er ook echt wat aan hebt gehad. Dat is mijn belofte aan jou. Ik wil dat je in ziet hoe mooi en bijzonder jij bent en dat kiezen voor jezelf zo ongelooflijk gaaf is. Ook wel spannend, maar zo de moeite waard.

Heb je interesse in mijn workshop, neem dan contact met mij op.

Locatie is in het Coachhuis, tijd van 13.00 tot 17.00 uur.

✨Vrijdag 8 september Rotterdam
✨Zondag 10 september Rotterdam
✨Donderdag 14 september Den Haag
✨Donderdag 21 september Amsterdam

Investering in jezelf is: 375 euro incl btw
Ps: wil je de workshop volledig 1 op 1 dan kan dat ook

Veel liefs, Alexandra ❤️